Recent comments

Friss Hírek

NAPOLI: Benítez jövője kérdéses

Rafa Benítez szerződése lejár a szezon végén Nápolyban, egyelőre nem kapkodnak a hosszabbítással a felek.
"Meglepődtem, amikor azt hallottam, hogy egyesek azt állítják, nem vagyok jó viszonyban az elnökkel. De Laurentiis Úr a mozi világából érkezett, de ragyogóan teszi a dolgát a futballban. Jelenleg Amerikában tartózkodik, ha visszatér közénk, megvitatjuk a szerződésem megújítását, és a közös munka folytatásának lehetőségét" - nyilatkozta a spanyol vezetőedző pénteki sajtótájékoztatóján. 
Az 54 éves tréner első szezonjában a bajnokságban bronzérmet szerzett a Napolival, és elhódította az Olasz Kupát. Az új idényt nem a legjobban kezdte az együttes, hiszen elveszítette a Bilbaóval szembeni Bajnokok Ligája-rájátszást, a BL-főtábla helyett az Európa Ligában vitézkedhet az ősszel. Igaz, Benítez már a visszavágó előtt kijelentette, nem jelent kudarcot, ha kiesnek, hiszen egy munkafolyamat kellős közepén vannak. Úgy tűnik, a mostani idényben a nemzetközi porond helyett a Serie A-ra koncentrálnak. 
"Nem félünk kiejteni a scudetto szót. Mennünk kell együtt tovább ezen az úton, tudom, hogy ti, újságírók és a szurkolók is szeretnének nyerni. Ha a szurkolók nem állnak mögöttünk, húsz százalékot veszítünk a hatékonyságunkból. Tudjuk, hogy bizonyos klubok erősebbek nálunk, de a közös cél felé kell fordulnunk. A jelszó legyen az egység" - vélekedett Benítez, arra is célozva, hogy a nápolyi sajtóban támadták a klub stratégiáját, a bérleteladások pedig zuhantak ebben az idényben.
forrás: hatharom.com