Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Szerződést kínálnak Dani Alvesnek?

A Tuttosport értesülései szerint az olasz bajnoki címvédő Juventus komolyan érdeklődik az FC Barcelona brazil védőjátékosa, Daniel Alves iránt. 


A katalán klubnál egyre erősödnek azok a hírek, melyek arról szólnak, hogy a játékos nyáron elhagyni kényszerül a Camp Nou-t, s úgy tűnik, hogy a Juventus készen áll arra, hogy kihasználja a helyzetet. 

A fichajes.net állítása szerint a Juventus januárban szerződést ajánlhat Alvesnek, aki nyáron szabadon igazolhatóvá válik majd, azonban a torinóiak egészen bizonyosan nem szándékoznak a jelenlegi, 6 millió eurós bérezéshez hasonló keresményt kínálni számára.


Daniel Alves 2008-ban a Sevilla csapatától igazolt az FC Barcelonába, amelynél 190 bajnoki találkozón lépett pályára a gránátvörös-kék mezben, s ezalatt 14 találatig jutott. A hat barcelonai szezon során a 31 esztendős játékos négy spanyol bajnoki címet és két Bajnokok Ligája trófeát gyűjtött a katalán klubbal.


A brazil válogatottnál eddig 76 alkalommal kapott lehetőséget, azonban az új szövetségi kapitány, Carlos Dunga nem küldött neki meghívót a Kolumbia elleni barátságos találkozóra készülő keretbe.

forrás: juventuz.blog.hu