Recent comments

Friss Hírek

ITURBE: A szabadrúgások a specialitásom

Manuel Iturbe a Roma TV-nek adott interjújában elmondta, hogy miért igazolt a Romához, milyen volt találkozni Francesco Tottival és hogy imád szabadrúgást rúgni.


"Azért választottam a Romát, mert a tavalyi évben nagyon szépen szerepeltek és a nyáron mindenki másnál jobban meg akartak szerezni. Rudi Garcia különösen sokszor beszélt a menedzseremmel, ami nekem nagyon tetszett."- mondta Iturbe.

"A szurkolók, akikkel találkoztam a városban mind nagyon hisznek bennem, nekem viszont be kell illeszkednem Rudi Garcia taktikájába. Nyugodt vagyok és az emberek nagyon sokat segítenek. A Curva Sud nagyon szenvedélyes, nagyon fontos, hogy érezzük a támogatásukat. Az, hogy megvertük az első meccsen a Fiorentinát, nagyon jó szezonkezdés volt."

"A Juventus továbbra is nagyon erős, a Milan és az Inter pedig nagyon jól igazoltak, ezért senkinek nem lesz sétagalopp az idei szezon."

"Ami Francesco Tottit illeti, sokat néztük a TV-ben, amikor a Roma játszott. Bárki lehet igazi bajnok, de emellett remek embernek is kell lenned, Totti pedig az. Ő az összes csapattársának nagyon sokat segít."

Iturbe érkeztével megnőtt a szabadrúgás-specialisták száma a Romában, ezért kérdés, hogyan dől el, hogy ki végzi el az adott szabadot.

"Ha a jobb oldalról van, akkor én, ha a bal oldalon, akkor én nem fogok odamenni. A szabadrúgások a specialitásom, a legkirályabb érzés szabadból gólt szerezni. A legnagyobb gólomat a Laziónak lőttem szabadrúgásból."- jegyezte meg az argentin játékos. 


forrás: asroma.hu