Recent comments

Friss Hírek

BENÍTEZ: Időre van szükségünk

A Napoli is bezsebelte a három pontot az első fordulóban – a nápolyiak Jonathan de Guzmán 95. percben szerzett góljának köszönhetően 2–1-re nyertek a Genoa vendégeként.


„Időre van szükségünk, mert a világbajnokságot és az új játékosok megszerzését követően még nem vagyunk csúcsformában, de láttunk szép megoldásokat” – mondta Rafa Benítez, a Napoli vezetőedzője, aki szerint az olasz futball nyugalmat igényel, nem szabad minden meccset élet-halál ütközetnek felfogni.

A spanyol szakember nem tulajdonított nagy jelentőséget annak, hogy az első gólt szerző José María Callejón a lecserélését követően dühöngött egy sort.

„Sosem végeznénk, ha minden játékos gesztusait tanulmányoznánk minden mérkőzés után. Teljesen természetes, amikor egy futballista mérges a lecserélése miatt, mert minél többet akarnak játszani” – tette hozzá a szakember.

A Napoli vezetőedzője elmondta, Goran Pandev és Blerim Dzemaili távozását követően nem terveznek újabb igazolás(oka)t, de ha akad olyan labdarúgó, akivel sikerül megegyezni, akkor még történhet változás a keretben.

forrás: NSO