Recent comments

Friss Hírek

AZZURRI: Pirlo visszatér a nemzeti csapatba!

Igazi örömhírrel szolgál a mai nap mindannyiunk számára. 


A válogatottságtól a Vb után visszavonuló veterán irányító, Andrea Pirlo bejelentette: beszélt Antonio Contéval, sőt, igent mondott neki. Pirlo tehát visszatér a nemzeti csapatba! 

Pirlo újabb két évre ígérkezett el egykori edzőjének a válogatotthoz, a 2016-os, franciaországi Európa-bajnokság végéig még biztosan viselheti a címeres mezt.

“Igent mondtam Conténak, a rendelkezésére állok. Abba akartam hagyni, de az edző megkért, hogy folytassam, azt mondta, hogy szüksége van rám, én pedig úgy döntöttem, hogy maradok még.”

“A hollandok ellen nagyon tetszett a csapat, máris meglátszott az edző munkája. Meggyőződésem, hogy a csapat hamar olyan lehet megint, amilyennek a szurkolók látni szeretnék.”

Pirlo Chiellini ügyéről is beszélt, akit sérülése miatt a Juventus hazarendelt a válogatottól.

“Ha valami történik a Juventus és a válogatott között, azt mindig felkapja a sajtó, de Giorgio sérült, amit figyelembe kell venni. Tavecchio? Még új a posztján, bizalomra és időre van szüksége.”

“Egyértelmű, hogy jobban kell teljesítenünk a Bajnokok Ligájában, mint tavaly. Ami a bajnokságot illeti, egyértelműen a Roma lesz a legkomolyabb riválisunk, figyelnünk kell rájuk.”

forrás: azzurri.co.hu