Recent comments

Friss Hírek

Vidal: Két lábbal a földön élek

A Bianconeri népszerű középpályása, Arturo Vidal jelen pillanatban kizárólag a Juventusra akar összpontosítani, annak ellenére, hogy nevét kapcsolatba hozták Európa leggazdagabb élklubjaival, köztük a Real Madriddal, a Barcelonával vagy a Manchester Uniteddal, s a napokban egy válogatottbeli barát, Alexis Sánchez is arra biztatta, hogy csatlakozzon a katalán óriáshoz.


"Nincs semmi problémám Alexisszel, már gyerekkorunk óta ismerjük egymást. Együtt voltunk az U20-as válogatottnál és a Colo Colo-nál is." - nyilatkozta Vidal a Las Ultimas Noticiasnak.

"Természetes, hogy szeretnék együtt játszani valakivel, aki közel áll hozzám, de talán inkább neki kellene ide igazolnia. Az ilyesfajta dolgokat persze majd az idő eldönti."


"Két lábbal a földön élek, s megpróbálok nem tulajdonítani túl nagy jelentőséget az ilyen híreszteléseknek, különben megőrülnék tőlük. Úgy hiszem, hogy sokkal fontosabb az edzésre koncentrálni, s arra, hogy a lehető legjobb formában készüljek a mérkőzésekre."

"Real Madrid, Barcelona vagy a Manchester United? Megtisztelő, hogy a nevemet kapcsolatba hozzák a Madriddal, a Barcával és a Manchester Uniteddal, de kizárólag az edzéssel foglalkozom, a többit majd meglátjuk."
"Most mindent bele akarok adni a Juventusért, mivel ha valaki álmodozni kezd, túl messzire rugaszkodik a labdarúgástól. Fenn akarom tartani az összpontosításomat, s a Juventus mezét akarom viselni."

A 26 esztendős játékos szót ejtett a magánéletéről is, hiszen a közelmúltban született meg második gyermeke, Elisabetta.

"A kislányom, Elisabetta az életem egyik csodálatos pillanatában érkezett, s szeretnék apaként is jelen lenni az életében, még akkor is, ha néha fáradtan térek haza."

"Amikor egyszer abbahagyom a játékot, azt hiszem egy hétig alszom majd. Ezért most csak arra gondolok, hogy minden pillanatot kihasználva, minél több eredményt érjek el a pályafutásom alatt."

"A szurkolók támogatása? Pontosan tudják, hogy alázatos vagyok. Egy átlagos fickó vagyok, aki szerencséjére azt csinálhatja, amit szeret. Saját magamról nem tudok semmi mást mondani, csupán annyit, hogy a szívemet kiteszem, s a profizmusomat is megmutatom, amikor a pályára lépek."

forrás: juventuz.blog.hu