Recent comments

Friss Hírek

Tévez: Nehéz mérkőzés volt

Carlos Tévez nem tagadta, hogy a Catania keményen megdolgoztatta a Juventust vasárnap este a végül egygólos bianconero győzelemért, és véleménye szerint a Juventus ellenfelei mindig valahogy extra teljesítményt sajtolnak ki magukból, amikor a bajnokkal találják szembe magukat.


Az argentin csatár gólja révén ismét begyűjtötte az Öreg Hölgy a három pontot, azonban Carlos Tévez interjújában nem becsülte le az ellenfelet, akik az számos problémát okoztak a bajnokaspiránsnak.

„Nehéz mérkőzés volt, a Catania nagyon agresszíven játszott.” - nyilatkozta a csatár a Juventus.com oldal munkatársainak.


„Igazi csatának voltunk részesei vasárnap este, azonban mindenki, aki ellenünk lép pályára le akarja győzni a Juventust.”

Az egykori manchesteri csatár ezt követően arról beszélt, hogy csapata nem engedheti meg magának, hogy veszítsen koncentrációjából a szezon további részében, és az összes Serie A találkozón mindent bele kell adniuk, aztán pedig az Európa Ligán kell teljesíteni.

„Mostantól az összes bajnoki meccsünket döntőnek kell, hogy tekintsük. Ezt követően elkezdhetünk gondolkodni azon, hogyan is álljunk hozzá az Európa Ligához.”

A Juventus a BL után másodrangú európai kupasorozatban az Olympique Lyonnais csapatával fog megküzdeni áprilisban a továbbjutásért, hogy végül a saját stadionjában rendezett döntőbe kerülhessen.

forrás: juventuz.blog.hu