Recent comments

Friss Hírek

Mazzarri: Sok helyzetünk volt, de ez egy ilyen év

Nem igazán tudta kihasználni a Fiorentina és a Parma vereségeit az Inter, amely gól nélküli döntetlent játszott az Udinesével csütörtök este.


Az egy ponttal csak három egységnyire közelítette meg a Fiorentinát, és csak eggyel szakította le a Parmát a milánói csapat. Ráadásul a sárga-kékek egy meccset később pótolnak majd. 

Walter Mazzarri számára nem volt élvezet a saját csapatát nézni, a sok kihagyott helyzetet látva egy ásványvizes palackra harapott rá kínjában.



"Maguk meg a kegyetlen kameráik" - bökött oda az újságíróknak a meccs után a tréner. "Sokszor odaértünk a kapu elé, különösen az utolsó félórában. Sok helyzetünk volt, de ez egy ilyen év. A konklúziókat azonban majd a végén vonjuk le. Hat gólt szereztünk az utóbbi nyolc hazai meccsünkön. De hány helyzetünk volt? Nyolc meccs van hátra, és remélem, hogy előbb vagy utóbb képesek leszünk annyi gólt lőni, ahány helyzetet kialakítunk."

A fentiek után nem csoda, hogy Erick Thohir elnök-tulajdonos sztárcsatárok igazolását tervezi. Edin Dzekót és Fernando Torrest is emlegetik a kék-feketékkel kapcsolatban. Idén azonban még a meglévő kerettel kellene valamit alkotniuk. A tavalyi kilencedik hely után szinte bármi előrelépést jelent, még ha a szurkolók gyorsabb ütemű előretörésről is álmodoztak. Az Európa Ligában valószínűleg elindulhat ősszel az együttes, mivel a Fiorentina és a Napoli kupadöntős részvétele miatt szinte biztosan nemzetközi szereplést ér még a hatodik hely is.

Hétfőn este Livornóban javíthat az Inter.

forrás: hatharom.com