Recent comments

Friss Hírek

Garcia: A játékvezető helyesen döntött

A Roma mestere szerint Nicola Rizzoli helyesen döntött, amikor nem ítélt büntetőt a Sassuolo javára az első félidőben.

 
A Roma hozta a kötelezőt és vasárnap délután legyőzte a Sassuolót azt követően, hogy a hazai meccsükön az Olimpicóban csak döntetlent játszott a két csapat.

"Az a meccs az egyik, amit nagyon sajnálunk. Az utolsó pillanatig hittek és végül ez meg is hozta a sikert nekik, mert végül kiegyenlítettek Rómában. A mostani meccsen viszont az volt a stratégiánk, hogy szorosan a kapujuk elé szegezzük őket. A góloknál Radja Nainggolan és Rodrigo Taddei remekül szerezték vissza a labdát és nem fogom elfelejteni azt sem, ahogy Bastos és Destro higgadtan megoldották a feladatukat a kapussal szemben."- nyilatkozta Garcia.

"Tudtuk, hogy nem lesz könnyű meccs egy olyan csapattal szemben, amelyik a bentmaradásért küzd. Nagyon tetszett a csapat teljesítménye addig az esetig, amikor nem lehetett tudni, hogy most tizenegyes lesz, vagy sem. Szerintem a játékvezető helyesen döntött, hiszen neki kellett meghoznia a végső döntést. Szerintem a gólbíró mondta neki azt, hogy tizenegyes volt, míg Rizzoli megkérte a játékosokat, hogy őszintén mondják el mi történt. Minden tiszteletem ezért a Sassuolo játékosáé." 


forrás: asroma.hu