Recent comments

Friss Hírek

Lippi: Háromesélyes a Napoli-Juve

Marcello Lippi a vasárnapi, Napoli elleni meccs előtt „gyakorlatilag verhetetlen” csapatnak írta le a Juventust, ám ennek ellenére nem gondolja, hogy sima meccs várható vasárnap.

 
A világbajnok tréner mindkét csapatnál megfordult, és jó meccsre számít a felek között, és azt is elismerte, hogy kemény feladat lesz a Napoli számára bebiztosítani a második helyet.

„Biztos vagyok benne, hogy rendkívül látványos összecsapás lesz a felek között, figyelembe véve, hogyan fog hozzáállni a mérkőzéshez mindkét edző.” - nyilatkozta a Guangzhou Evergrande trénere az Ultimecalcionapoli.it oldal munkatársainak.

„A Juventus az eddigi teljesítménye alapján gyakorlatilag verhetetlennek tűnik. A Napoli előtt még ott az esély, van miért küzdeni, azonban nem ők a favoritok a bajnoki tabella második helyének a megszerzésére.

„Attól félek, hogy nehéz lesz nekik megelőzni az AS Roma együttesét. A Napoli - Juventus mérkőzést illetően véleményem szerint nyitott mérkőzésre számíthatunk, amelyen bármilyen eredmény születhet.” - kerülte el rutinosan a találgatást a sokat megélt mester.

forrás: juventuz.blog.hu