Recent comments

Friss Hírek

Baldissoni: Az a célunk, hogy minél több pontot gyűjtsünk

Miután a Juventus kikapott a Napoli vendégeként a vasárnap esti mérkőzésen, így a Roma csökkentette hátrányát a listavezetővel szemben és ha még a hétközi, Parma elleni elmaradt meccsét is megnyeri, tovább csökkenhet a különbség.

 
"Jogosan hiszünk még a bajnoki címben, de nekünk elsősorban az a célunk, hogy minél több pontot gyűjtsünk."- kezdte Baldissoni a Radio Anch'Io Sport-nak adott interjújában.

"Persze ez teszi lehetővé azt, hogy szeretnénk még közelebb kerülni a Juventushoz, hiszen még így is elég nagy a távolság a két csapat között. Sokat számít, hogy ők milyen teljesítményt fognak nyújtani a további meccseken, ezért nekünk továbbra is bízni kell. Az viszont biztosan rajtunk múlik, hogy meg tudjuk-e tartani a második helyünket."

A hírek szerint a Roma szeretné meghosszabbítani Rudi Garcia szerződését is, aki viszont egyelőre nem sietteti azt.

"Garcia? Ezek a dolgok az újságíróknak sokkal érdekesebb, mint az amilyen valójában. Garciának még további egy éve van a szerződéséből, ezért rengeteg idő van a hosszabbításról beszélni. Mindkét fél szeretné a közös kapcsolatot meghosszabbítani. Lesz idő a hosszabbításra."

A klub a napokban mutatta be új stadionjának terveit, amit a 2016-17-es szezonra szeretne felépíteni.

"Ezen a projekten 2 éve dolgozom és közel 200 lehetséges helyszín közül választottuk ki a területet. Hogy rövid idő állna rendelkezésre az építkezésre? Az ekkora projektetek ilyen hozzáállással kell kezelni, nem szeretném az olasz bürokráciát mentségként felhozni a mi hibánk esetén. Tudjuk, hogy az építkezéshez legalább két év kell és az első kapavágás 2014. decemberében és 2015. januárjában lenne."

Baldissoni pár szóban összefoglalta a klub utánpótlási politikáját is.

"Sokat fektetünk bele, mert meggyőződésünk, hogy ez a futball jövője. Szeretnénk szélesíteni a jelenlétünket a városban, megállapodásokat kötünk cégekkel annak érdekében, hogy a Roma futball akadémiája legyenek." 


forrás: asroma.hu