Recent comments

Friss Hírek

Nedved: Hosszú még az út a döntőig

A Juventus következő európai ellenfele a szebb napokat is megélt Olympique Lyon csapata lesz, azonban a torinói klubot a sorsoláson képviselő Pavel Nedved óvatosságra intett mindenkit, aki könnyed továbbjutást vár a zebramezes alakulattól.

 
"Hosszú még az út a döntőig." - vélekedett a klub cseh legendája, utalva arra, hogy a versenysorozat döntőjének éppen a Juventus Stadium ad majd otthont.

"Büszke vagyok arra, hogy zsinórban másodszor is egyedül mi képviselhetjük Olaszországot a negyeddöntők sorolásán, még akkor is, ha tavaly a Bajnokok Ligájában tettük mindezt."

"A párosítás nehéz, annak ellenére, hogy mindenki úgy beszél, mintha a Juve már bejutott volna a döntőbe. Az Európa Ligát komoly hozzáállással kell kezelni."

"Ugyanakkor nem gondolom, hogy előnyt jelentene az a tény, hogy a döntőt hazai pályán játszhatnánk. Most kizárólag a negyeddöntőre szabad koncentrálnunk."

A Juventus útja az örök rivális Fiorentina testén keresztül vezetett, a visszavágón Andrea Pirlo zseniális szabadrúgása döntött a továbbjutásról.

"Andrea egy fenomén, s nagyon örülünk neki, hogy hozzánk tartozik. Pirlo már találkozott is a klubbal, hogy egyeztessen a szerződés meghosszabbításáról, s nem hiszem, hogy bármiféle probléma merülhetne fel."

forrás: juventuz.blog.hu