Recent comments

Friss Hírek

Alessio: Pirlo a világ legjobbja

A Fiorentina legyőzésével a Juventus biztosította helyét az Európa Liga legjobb nyolc csapata között, s a mérkőzést követő sajtótájékoztatón, a megfázás miatt távol maradó Antonio Conte helyett, Angelo Alessio állt az újságírók rendelkezésére és értékelte a látottakat.

 
A küzdelmes, látványosnak aligha nevezhető találkozót, a végig küszködő Juventus a veterán karmester, Andrea Pirlo klasszis szabadrúgásával döntötte el.

"A gól eldöntötte a mérkőzést, azonban a csapat az elejétől a végéig jó teljesítményt nyújtott." - nyilatkozta Alessio a Mediasetnek.

"Úgy gondolom, hogy Pirlo a világ legjobb szabadrúgáslövője, s képes lehet megdönteni Sinisa Mihajlovic rekordját az olasz bajnokságban, állított helyzetekből szerzett gólok számát illetően."


"Az emberelőny segítségünkre volt a végén, azonban számos helyzetet elpuskáztunk, amellyel lezárhattuk volna a mérkőzést."

"A Fiorentina rendkívül erősen kezdett, s nyomás alá helyezett bennünket, azonban felvettük a ritmust, s a második félidőben gyakorlatilag már csak mi voltunk a pályán."

Alessio természetesen védelmébe vette Conte sokat kritizált rotációs módszerét is.

"Tudtuk, hogy ha háromnaponta pályára kell lépnünk, akkor rotálnunk kell a keretet, s nem vettük félvállról egyik sorozatot sem. Minden mérkőzésen megpróbálunk mindent beleadni."

"Tisztában vagyunk a keret értrékével, s a játékosok bebizonyítják, hogy mire képesek."

forrás: juventuz.blog.hu