Recent comments

Friss Hírek

Milan: A vezetők behívatták Seedorfot, válságértekezlet

A La Gazzetta dello Sport, a Tuttosport és a Corriere dello Sport egybehangzó értesülései alapján Adriano Galliani válságértekezletre magához rendelte az AC Milan nemrég kinevezett vezetőedzőjét, Clarence Seedorfot.


A jelentések szerint Seedorfnak saját edzői stábjával lett volna megbeszélése, ám tíz perccel az értekezlet megkezdése után elhívták a klubvezetőkhöz. 

Galliani és Seedorf megbeszélése másfél órán át tartott. 

A hírek szerint Seedorf kétmeccses türelmi időt kapott, így a január 16-án kinevezett edző állása nem forog közvetlen veszélyben. Ha Seedorfot a rossz eredmények miatt mégis menesztik, akkor ideiglenesen Mauro Tassotti veheti át az irányítást, avagy a primavera-csapattal dolgozó Filippo Inzaghi ülhet le a kispadra.

A Lazio és a Fiorentina elleni mérkőzések előtt egyaránt összetartás lesz a Milannál, amelyen szokatlan módon Adriano Galliani is végig ott lesz. 

Az AC Milan mindössze a 11. helyen áll a Serie A-ban, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében simán kiesett az Atlético Madrid ellen, az Olasz Kupától pedig a negyeddöntőben búcsúzott. A csapat elveszítette legutóbbi négy tétmérkőzését (Juventus 0–2, Udinese 0–1, Atlético Madrid 1–4, Parma 2–4).

forrás: NSO