Recent comments

Friss Hírek

Raiola: A Vb után döntünk Pogba jövőjéről

Paul Pogba jövője az egyik legfontosabb ügy Torinóban, hiszen a Juventus minden követ megmozgatna annak érdekében, hogy új, hosszabb és kedvezőbb feltételű szerződéssel marasztalja a fiatal középpályást, azonban a játékos ügynöke, Mino Raiola egyértelművé tette, hogy csak a nyári világbajnokság után születhet döntés az ügyben.


"Jelen pillanatban csak a játékkal foglalkozik, hogy a bajnoki küzdelemre, valamint az Európa Liga elhódítására összpontosíthasson." - nyilatkozta Raiola a Tuttosportnak.

"Nagyon sokat jelent a Scudetto megvédése, ahogy az is, hogy május közepén kupát nyerjen a Juventus Stadiumban. Az Európa Ligát a legtöbben félvállról veszik Olaszországban, de ez nagy hiba." 

"Pogba tele van motivációval. Mindent meg akar nyerni a Juventusszal, mostantól a szezon végéig. Ezt követően elutazik a világbajnokságra Franciaországgal, ez pedig elképesztő teljesítmény egy fenomenális sráctól, aki mindössze egy évvel ezelőtt nyerte meg az U20-as világbajnokságot."


Raiolát természetesen megkérdezték más klubok érdeklődéséről, illetve Pogba lehetséges távozásáról is. 

"Semmi sincsen előkészületben. A brazíliai világbajnokság végéig tapodtat sem mozdulunk majd. Úgy döntöttünk, hogy elhalasztunk minden tárgyalást az esemény utánra. Pogba egy fantasztikus világbajnokságot akar produkálni, s ezért csak a játékkal szabad foglalkoznia az elkövetkező három és fél hónapban."

"Pogba fantasztikus időszakot él meg Torinóban, s az égvilágon semmi probléma sincsen a Juventusszal. Elégedett a Juvéval, ahogyan a Juvénál is mindenki elégedett Pogbával" 

"Paulnak még hosszú szerződése van Torinóban, egészen 2016-ig. Nincs sietség, nem sürget bennünket semmi. Pogba nem fog most távozni."

"Pillanatnyilag nem akar távozni, aztán ha ő is és a Juve is kap egy őrült ajánlatot, majd közösen kiértékeljük a lehetőséget."

"Mondjuk, ha egy őrült ajánlat fut be a Real Madridtól, sokkal inkább, mint bármely másik európai élklubtól. A világbajnokság után mérlegelünk mindent, más klubok ajánlatait, ugyanúgy, ahogy a Juventus szerződéshosszabbítási ajánlatait."

"Vagyis igaz, hogy senkivel sem állok tárgyalásban Torinóban, vagy bárhol máshol. Mindent elhalasztottunk, s a Juventus tudja ezt. Megismétlem: az égvilágon semmi probléma nincsen."

forrás: juventuz.blog.hu