Recent comments

Friss Hírek

Mazzarri: Nem követhetünk el ennyi hibát

A hétvége meglepetése volt az Inter hazai botlása: bár a milánóiaknak nem igazán szokott menni a bergamóiak ellen, a hazai vereség mégis a vaskos meglepetés kategóriába tartozott.


Bonaventura első találatatára hamar válaszolt Icardi – azonban a 90. percben esett újabb Bonaventura gólra már nem tudott reagálni az Inter, így hazai pályán szenvedett vereséget a bergamói csapattal szemben.

“Nem kaptunk volna ki, ha képesek lettünk volna gólt lőni” – összegzett röviden az Inter edzője, Walter Mazzarri.

” Nem alakíthatsz ki ennyi helyzetet a nélkül, hogy egyet sem értékesítesz ezek közül. Igaz, rengeteg hibával játszottunk, a második félidő elején 3-4 labdát adtunk el rövid idő alatt, de hozzá kell tennünk, hogy az Atalanta is nagyon jól játszott, és a kapu előtt sokkal higgadtabbak voltak. Nagyszerű második félidőt produkáltunk, azonban hihetetlen hibákat követtünk el a kapu előtt, számtalan alkalommal teljesítettünk gyengén, amikor gólt lőhettünk volna. Ha ez sikerült volna, teljesen másként alakulhatott volna a meccs, aki benne van a fociban, pontosan tudja, hogy ezekért a hibákért általában megfizetsz.” – értékelt az Inter mestere.

A hétközi fordulóban az Inter az Udinesét fogadja majd, szintén a San Siróban.

forrás: azzurri.co.hu