Recent comments

Friss Hírek

A végén égett meg az Inter, ötöt vágott a Samp

Az Inter a 90. percben kapott góllal 2–1-es vereséget szenvedett az Atalantától hazai pályán az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában.




A 22. percben Hernanes nagyszerűen ugratta ki Mauro Icardit a tizenhatos jobb oldalánál, de az argentin csatár ahelyett, hogy középre passzolta volna a labdát az üresen érkező Rodrigo Palacióhoz, a kapusba lőtte a labdát.

A 35. percben aztán vezetést szerzett az Atalanta. A félpályáról indított kontratámadást a vendégcsapat, Maximiliano Moralez tartotta meg a labdát a milánóiak térfelén, majd Giacomo Bonaventurához ívelt, aki 17 méterről Samir Handanovic kapujába lőtt. 0–1

Egy perccel később azonban egyenlített az Inter. Icardi kapott kiváló kiugratást a tizenhatos vonalánál, majd nagyszerűen tolta el a labdát a védője mellett és laposan a kapuba lőtt. 1–1

A második félidő elején nagy rohamokat indított az Inter, és az 53. percben Fredy Guarín zúdította kapura a labdát, amely a felső lécről pattant fölé.

Az 59. percben ismét az Inter előtt adódott nagy lehetőség: Jonathan jobb oldali beívelését követően Palacio csúsztatott bele a labdába, amelyet Andrea Consigli a jobb kapufára paskolt.

Több Inter-lehetőséget követően Franco Brienza kis híján betalált a 88. percben, ám Jonathan belevetődött a lövésébe, majd a brazil játékos a másik oldalon a felső lécet találta el, a labda pedig Icardi elé pattant, aki két méterről a jobb kapufát találta el. Óriási helyzet volt!

A kihagyott lehetőség gyorsan megbosszulta önmagát: Bonaventura egy jobb oldali beadást követően az Inter kapujába bólintott, és ezzel megszerezte a győzelmet az Atalantának. 1–2

Internazionale–Atalanta 1–2 (Icardi 36., ill. Bonaventura 35., 90.)

A Sampdoria nagy pofont osztott ki a vendég Veronának. A genovaiak már a negyedik percben vezetést szereztek Gianluca Sansone góljával, majd Roberto Soriano duplázott, és a hazaiak végül 5–0-ra diadalmaskodtak.

Sampdoria–Hellas Verona 5–0 (Sansone 4., Renan 23., Soriano 38., 48., Palombo 58.)

A Bologna csak nagy nehezen, Lazarosz Hrisztodulopulosz büntetőjével győzött a Cagliari ellen otthon, míg az Udinese szintén 1–0-ra diadalmaskodott hazai pályán a Sassuolo ellen. 

Bologna–Cagliari 1–0 (Hrisztodulopulosz 77. – 11-esből) 

Udinese–Sassuolo 1–0 (Di Natale 26.)


forrás: NSO