Recent comments

Friss Hírek

Maldini: Düh és csalódottság van bennem

Paolo Maldini nagyon csalódottan szemléli azt, ami az AC Milannál történik.


Korábban jó párszor téma volt, hogy vajon egy ilyen legenda miért nem kap munkát a klubnál, és a szavaiból kiderül, hogy ezt ő sem nagyon érti, pedig véleménye szerint igenis tudna segíteni.

"Düh és csalódottság van bennem - mondta a Gazzetta dello Sportnak. - Nem csak az eredmények miatt, hanem azért is, mert az a benyomásom, hogy az elmúlt tíz év kemény munkáját eldobják."

"Ez borzasztó érzés. Tudom, hogy mennyi munka volt az összes siker mögött. Őrültté tesz az, hogy látom a munka lerombolását. Nem tudnak versenyre kelni a Juventusszal vagy Európa top tíz csapatával. Nincs projekt."

Maldini megerősítette, hogy tárgyalásokat folytatott korábban a klub egyik vezetőjével, Barbara Berlusconival a Milanhoz való visszatéréséről.

"Volt két megbeszélésem Barbarával. Úgy nézett ki, hogy én leszek a sportigazgató, de aztán nem hallottam senkitől semmit. Készen álltam a feladatra. A Milannak sok alkalmazottja van, de hiányzik valaki. Galliani egy nagyszerű vezető, de nem érti meg a játékosokat. Mindent maga csinál, és ez nem lehetséges."

"Ha csak egy FIFA-ügynök által akarsz játékost igazolni, akkor olykor megköttetik az ügylet, olykor nem. Ott kell lennie a bizonyosságnak: Braida (korábbi igazgató) fontos szerepet játszott az elmúlt években, előtte ott volt Leonardo, aki segített Gallianinak annak megértésében, hogy illik-e az adott játékos a Milanhoz vagy sem. Emlékszem, amikor Leo mindenáron azt akarta, hogy én legyek a sportigazgató, de Galliani azt mondta, nincs szükség rám."

Maldini szerint nem lehet hibáztatni Clarence Seedorfot a gyenge eredmények miatt - a hollanddal egyébként is nagyjából ugyanolyan gyengén szerepel a csapat, mint korábban a szezon folyamán Massimiliano Allegrivel.

"Nyilvánvaló, hogy nem rutinos, de nagy a bátorság és a karakter benne. Még Pep Guardiola sem tehetne semmit. Ez nem Clarence hibája."


forrás: Extrafoci.hu