Recent comments

Friss Hírek

Conte: Mindent meg fogunk tenni

Antonio Conte szerint a bianconerok ma este büszkén és elhivatottan lépnek pályára a Fiorentina elleni Európa Liga-nyolcaddöntő visszavágó mérkőzésen.


„A legjobban a Bajnokok Ligájából való kiesésünket sajnáljuk. Ott lenne a helyünk, ám idén sajnos nem voltunk képesek tovább versenyben maradni. Ám most itt vagyunk az Európa Ligában és büszkén, elhivatottan valamint lelkesen szeretnénk minél tovább eljutni. Minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni.”

A tréner ezután az ellenfélről is beszélt a sajtó képviselőinek.

„Mindhárom Fiorentina elleni mérkőzésünket kielemeztük. Mi ezt megtettük és biztos vagyok benne, hogy a Fiorentina is. Olaszországban minden mérkőzést feszültség és nagy nyomás övez. Ehhez már hozzászoktunk, és a Juventusnak mindig győzelemre kell játszani, így ebből a szempontból nincs új a nap alatt. Igaz, hogy az utolsó 20 percben szenvedtünk a Fiorentina ellen. Ők azonban 70 percig tették ugyanezt… A Fiorentina csapatát értékes játékosok alkotják, mint Borja Valero. Beszélhetnék még Cuadradoról, Gomezről, Pizarroról, Rodriguezről és Savic-ról is. Nem csupán egyetlen játékosra kell odafigyelnünk, mindannyian kiváló futballisták.”

A sérülésekről:

„Megbízatásom legfurcsább és legkritikusabb időszaka a mostani, már ami a sérüléseket illeti. Ez sajnos része egy futballszezonnak, de talán egy kicsivel többet is rotálhattam volna a csapatot.”

Eközben a tréner keretet hirdetett a ma esti összecsapásra. Összesen 19 játékos utazott el Firenzébe. Andrea Barzagli és Federico Peluso izomsérülés miatt nem tartott a csapattal, ahogyan Angelo Ogbonna sem. A korábbi Torino játékos nem vett részt a tegnapi edzésen, miután combizom húzódást szedett össze, ami miatt pár hétig játékra alkalmatlan állapotban lesz.

Carlos Tévez és Mirko Vucinic ismét bevethető, emellett a tréner két utánpótlás játékost is behívott a keretbe.


A keret:

1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
6 Pogba
9 Vucinic
10 Tévez
14 Llorente
18 Osvaldo
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
26 Lichtsteiner
30 Storari
33 Isla
34 Rubinho
38 Mattiello
39 Romagna


Tv: Digi Sport 1 19.00 (élő) 

forrás: juventushungary.hu