Recent comments

Friss Hírek

Montella: Közelebb kerültünk a harmadik helyhez

A hétvégi forduló rangadóját Nápolyban vívták, ahol a Napoli a Fiorentinát fogadta: a héten mindkét csapat búcsúzott az európai kupaküzdelmektől, így mindkét gárda a bajnokságban próbált vigasztalódni.


A Napoli korán hátrányba került: méghozzá emberhátrányba, a télen érkezett Ghoulamot küldte le a játékvezető piros lappal a 37. percben – azonban a gólra egészen a 87. percig kellett várni, amikor Pasqual átadásából Joaquín volt eredményes – ez az egyetlen találat pedig elég is volt ahhoz, hogy a Fiorentina mindhárom pontot elvigye Nápolyból.


“Egy nagyon nehéz meccset tudtunk megnyerni, jól kezdtünk, majd később a Napoli lépésről-lépésre javult fel, és egyre több nehézséget okozott nekünk. A kiállítás persze segített, de azt követően Benítez csapata nyolc emberrel védekezett, nekünk pedig meg kellet őriznünk a higgadtságunkat, és meg kellett találnunk a réseket a falon ahhoz, hogy megnyerjük a meccset, szerencsére sikerült.” – értékelt a Fiorentina mestere.

“A többi eredmény is nekünk kedvezett ebben a fordulóban, ezért közelebb kerültünk a harmadik helyhez. Gomez? Nem vagyunk túl szerencsések,de nem a korábban is sérült térdével van most problémája, és úgy tűnik, nem is komoly a sérülése.” – tért ki Montella német csatárára, Mario Gomezre, aki nemrég tért vissza sérüléséből, a Napoli elleni meccsen azonban a 72. percben le kellett cserélni,  mert nem tudta folytatni a játékot.

A Fiorentina 7 pontra van a harmadik helytől, ez pedig nem behozhatatlan előny – mindenesetre innentől nagyon fel fog értékelődni minden botlás a szezon hátralévő részében.

forrás: azzurri.co.hu