Recent comments

Friss Hírek

Vidal: A Juventusszal akarom megnyerni a Bajnokok Ligáját

A Juventus egyik legkeresettebb ékköve, Arturo Vidal ismételten megnyugtatta a torinói klub szurkolóit, s nyilvánvalóvá tette, hogy esze ágában sincsen távozni az olasz rekordbajnoktól, amellyel szeretné elhódítani a legrangosabb európai trófeát.


Szinte minden héten szárnyra kap egy újabb pletyka a chilei játékos lehetséges távozásával kapcsolatosan, s úgy tűnik, hogy kérőkben nem mutatkozik hiány, hiszen a Barcelona, a Real Madrid, a Manchester United vagy éppen a Bayern München egyaránt szívesen látná soraiban a középpályást.

"Nem hallgatok a Spanyolországból érkező szirénénekre, s a családom is boldog Torinóban. Számtalanszor megismételtem már, hogy boldog vagyok itt." - nyilatkozta Vidal a FourFourTwo-nak.

"Maradok a Juventusnál, mert az elnökünk, Andrea Agnelli a Bajnokok Ligája trófeát kérte tőlem."


A zsinórban elért harmadik bajnoki címe felé száguldó Juventus ebben a szezonban meglepően korai búcsút vett a Bajnokok Ligája küzdelmeitől, azonban így is komoly esélye maradt arra, hogy európai babérokra törjön, hiszen a csapat bejutott az Európa Liga negyeddöntőjébe, ahol az Olympique Lyon lesz majd az ellenfele, ráadásul a versenysorozat döntőjének éppen a Juventus Stadium ad majd otthont.

forrás: juventuz.blog.hu