Recent comments

Friss Hírek

Mancini: Milan? Miért ne? Inter? Aligha

Az Inter korábbi vezetőedzője, Roberto Mancini elmondása nem zárja ki a lehetőségét, hogy egy nap a Milan edzője legyen, de egyelőre élvezi az életet a Galatasaraynál.


Mint ismert, a szezon közben a piros-feketék vezetőedzőjének kinevezett Clarence Seedorf pozíciója a hírek szerint máris veszélyben van Milánóban.

A 49 éves Roberto Mancini négy évig irányította a Milan városi riválisát, amellyel három bajnoki címet, két Olasz Kupát és két olasz Szuperkupát is besöpört. 

„Sosem tudhatod, mit hoz az élet. Miért ne? – mondta Mancini arra a felvetésre, hogy dolgozna-e a Milannál. – Edző vagyok, bármi megtörténhet, de ez nem csak rajtam múlik. Az Interhez ugyanakkor valószínűleg nem térek vissza. Sok minden változott ott, nem lenne értelme a visszatérésről beszélni.”

„A Galatasaray? Nagyszerű csapat, amely a BL-ben játszik, ezért döntöttem úgy, hogy ide jövök – mondta jelenlegi csapatával kapcsolatban Mancini, aki hozzátette, jól érzi magát Törökországban, és élvezi a kihívást. – A liga elég nehéz, ugyanakkor a teljesítményünknek még sokat kell javulnia. Minden mérkőzés kemény, de ez eddigi tapasztalatok pozitívak.”

forrás: NSO