Recent comments

Friss Hírek

Conte: Ezek a srácok megérdemlik a trófeát

A Juventus 2–1-re nyert hazai pályán a Parma ellen az olasz élvonalbeli bajnokság (Serie A) 30. fordulójában.


Antonio Conte elismerte, csapata olykor még őt is meglepi.

„Csodálatos és egyben fontos győzelmet arattunk egy olyan gárda ellen, amely 17 meccse veretlen volt és ma este tanúbizonyságot adott erejéről” – mondta a tréner a Sky Sport Italia-nak adott interjújában. „Úgy nem lehet ilyen sorozatot produkálni, ha nincs meg hozzá a képességed. Ne felejtsük el, hogy vészhelyzetben vagyunk, ebből a szempontból itteni pályafutásom talán legrosszabb szakasza a mostani, és nem győzöm dicsérni a játékosaimat, akik 3-4 naponta rotáció nélkül játszanak. Nagyon jól tudom, a srácok min mennek keresztül és, hogy néhányukra ráférne már a pihenő, de ezt sajnos jelenleg nem tudjuk megoldani. A szezon eddig rendkívüli, habár én mindig azt mondom, hogy a rekordok mit sem érnek megfogható eredmény nélkül. Ezek a srácok megérdemlik a trófeát és olykor még engem is meglepnek.”

Ez volt zsinórban a 15. hazai győzelem a torinóiak részéről, akik a Napoli elleni rangadón nem számíthatnak majd Carlos Tévezre, aki megkapta zsinórban negyedik sárga lapját, így egy meccses eltiltását fogja tölteni.

„Carlos nem lép pályára, helyette valaki más fog. A csapategységet kihasználva próbáljuk a legjobbat kihozni a játékosokból. Nyugodtak vagyunk, különösen egy ilyen kiváló csapat ellen aratott sikert követően.”

Zsinórban második esztendeje, hogy csak a Juventus maradt állva a talján együttesek közül Európában.

„Érezzük a Juventusra nehezedő nyomást, hiszen ismét csak mi képviseljük Olaszországot. Folytatni akarjuk kalandunkat az Európa Ligában, de most csak a vasárnapi Napoli elleni mérkőzéssel foglalkozunk. Továbbra is azt mondom, hogy a 20 csapatos bajnokság senkinek sem használ, hiszen nincs idő pihenni, ami további sérüléseket generál.”

forrás: juventushungary.hu