Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Sosem adjuk fel

A francia tréner a csapat hitét dicsérte a Torino elleni meccset követően, miután a Roma az utolsó pillanatokban szerzett góllal győzte le a Torinót.

 
"Sosem adjuk fel, az utolsó pillanatig küzdünk és a második gól nagyon szépen kivitelezett volt. A Torino nagyon trükkös csapat és tudtuk, hogy a kontrákra fognak játszani és sajnos a középpályán elég sok hibát követtünk el. Viszont örülök, hiszen intelligens játékot mutattunk be és mindenkfelett láthattuk, hogy mennyire nyerni akar a csapat, ráadásul a meccset hat csatárral fejeztük be."- kezdte a meccs utáni sajtótájékoztatót Garcia.

"Eddig meccsenként általában két gólt szereztünk, ami azt jelenti, hogy támadó szekció jól működik. Annyi kell csak, hogy az ilyen csapatok ellen sokkal nyugodtabban kell játszanunk és kész."

A védelemben Rafael Toloi helyettesítette az eltiltott Mehdi Benatiát, aki ezzel a meccsel mutatkozott be a Romában.

"Leo Castan újabb fantasztikus meccset tudhat maga mögött és a meccs előtt mondtam, hogy főszereplő lehet azzal, ahogy a védő négyest kontrollálja. Toloi teljesítményével elégedett vagyok, jól játszott, Immobile gólja fantasztikus volt."

Florenzi ráadásban esett góljánál Garcia különösen izgatott volt és örömében a vonal mellett ugrált.

"Azért volt, mert a hosszabbításban szereztünk gólt. Az ilyen győzelmek pszichológiailag nagyon sokat jelentenek. A Torino nem közvetlen riválisunk a 2. helyért folytatott harcban, ezért egy döntetlen, vagy vereség ugyanazt jelentette volna, ezért is dobta be minden bevethető támadót annak érdekében, hogy megszerezzük a győzelmet. Szerencsések voltunk, hogy egy ilyen szép góllal sikerült végül nyerni."

"Florenzi mindig pozitívan lép pályára, még akkor is, ha csak csereként. Ez is azt bizonyítja, hogy nem csak a kezdő csapattal tudunk nyerni, hanem erre itt az egész keret."

"Hogy miért nem kezdett többször Florenzi az utóbbi időben? Azért, mert amikor Pjanic a pályán van, aki szinte egy 'trequartista' pozícióban játszik és ott van még 3 támadó, akkor nehéz helyet találni a többieknek. A két legutóbbi meccsünket megnyertük, ezt kell folytatnunk tovább."

A Roma ezzel a győzelemmel magabiztosabbá tette a helyét a tabellán úgy, hogy még van egy elmaradt meccse is.

"Egyelőre 9 pont az előnyünk a Napolival szemben és ez most a legfontosabb" 


forrás: asroma.hu