Recent comments

Friss Hírek

Napoli: Már tárgyalnak Mascherano átigazolásáról?

A madridi marca.com szerint már van kontakt a két klub között és egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy az argentin játékos elhagyja a katalánokat nyáron.

 

A Napoli, és különösen Mascherano korábbi edzője, Rafa Benítez régóta szeretné megszerezni a védőt, akire azonban az idei szezonban nagy szüksége van a védőhiányban szenvedő Barcelonának.

A 2016-ig szerződéssel bíró argentin játékosnak - annak ellenére, hogy Tata Martini számít rá - kétségei vannak azzal kapcsolatban, ha két védőt hoz a vezetőség nyáron vajon lesz-e helye a csapatban, annyi amennyi az elmúlt években?

Ez lehet az egyik oka annak, pozitívan fogadja az olasz klub érdeklődését, és talán ez lehet a motivációja a Barcának is amikor - állítólag - puhatolózó tárgyalásokat kezdett a Napoli képviselőivel.

Ha a tárgyalások jól alakulnak, akkor Mascherano - akinek a piaci értéke jelenleg 12-15 millió euro - nyáron klubot válthat a Barcelona pedig hozzájuthat egy összeghez, amire nagy szüksége lehet, ha valóban egy neves és egy ígéretes védőt szeretne hozni a klubhoz.


forrás: barcanoticias.blog.hu