Recent comments

Friss Hírek

Maldini: Balotelli a Juventusban lenne bajnok

Az AC Milan egykori legendája, Paolo Maldini szerint Mario Balotelli karrierje igazán csak a Juventus csapatában teljesedhetne ki.

 
Az olasz fenegyerek egy éve csatlakozott Milánó vörösebbik feléhez, s rögtön a dobogó legalsó fokára, a harmadik helyre segítette új csapatát.

A lombárd klubnál azonban búcsúzni kényszerültek Massimiliano Allegritől, akinek távozása után Clarence Seedorf vette át a csapat irányítását. Balotelli azóta finoman szólva sincs ereje teljében.

Paolo Maldini úgy gondolja, jót tenne az olasz válogatott csatárnak a környezetváltás, s ehhez leginkább a Juventus csapatát látja megfelelőnek.

"Balotelli még nem bajnok. Hasonló vele a helyzet, mint Alexandre Patóval. Csak akkor lesz bajnok, ha a vállára veszi a csapatot, és 90 percen keresztül küzd. Ezt eddig csak rövidebb periódusokon keresztül volt képes megtenni.

Nem vagyok benne biztos, de az az érzésem, hogy ha a Juventushoz szerződne, ahol kemény edző, színtiszta elképzelések és biztos szurkolói háttér van, megugraná ezt a szintet."

Maldini arról is nyilatkozott, miként érzett, amikor a Milan a Juventus karjai közé lökte Andrea Pirlót 2011 nyarán.

"Ha egy edző azt mondja, hogy Andrea ideje lejárt, és többé nincs rá szükség, a vezetőségnek szólnia kell, hogy ez nem igaz, Pirlo még mindig egy értékes tagja a csapatnak. Ha így történt volna, nem tettünk volna szívességet a Juventusnak."

forrás: juventuz.blog.hu