Recent comments

Friss Hírek

Buffon: A bajnoki küzdelem teljesen nyitott

A Juventus 2:0-ás vereséget szenvedett a Napoli elleni idegenbeli mérkőzésen, s  az Öreg Hölgy veterán hálóőre, Gigi Buffon bizonyult csapata legjobbjának. 


A vereséggel a Juventus előnye tizenegy pontra olvadt a második helyen álló AS Roma csapatával szemben, ráadásul a fővárosiak egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak. 

"Anélkül, hogy kifogásokat keresnék, azt kell mondanom, hogy a Napoli rászolgált a győzelemre, nekünk pedig nem sikerült megfelelő teljesítményt nyújtanunk." - nyilatkozta Buffon a mérkőzés lefújását követően.

"A bajnoki küzdelem teljesen nyitott, hiszen a Roma fantasztikus formában van. Minden adott náluk ahhoz, hogy az utolsó pillanatig versenyben legyenek, ha ismét botlanánk."


"A vereség nem foglalkoztat az Európa Liga negyeddöntő előtt. Végtére is a vereségek néha hatalmas győzelmek előfutárai, ahogy ez olyan gyakran megtörtént már a múltban. Bízzunk benne, hogy most is így lesz."

A Juventus csütörtökön az Olympique Lyon csapatánál vendégszerepel, s a zebramezes klub szeretne megnyugtató eredménnyel távozni Franciaországból, hogy tovább folytatódhasson az utazás a torinói döntő felé.

forrás: juventuz.blog.hu