Recent comments

Friss Hírek

Roma: Visszavonultatnák a 10-es mezt

A Roma csapatkapitánya a keddi, Torino elleni bajnokin lépett pályára a fővárosi csapatban 700. alkalommal.

 
"Jó lenne, ha az ilyen játékosokat lehetne pótolni, mint Totti, De Rossi és Florenzi. Bostonban ott volt Larry Bird, Paul Pierce, akiktől nagyon nehezen váltunk meg, de végül ez jó volt a csapatnak. Szeretném, ha a Roma tele lenne olyan játékosokkal, akik 10-15 évig szolgálják a csapatot."- nyilatkozta Pallotta.

"Mi lesz, ha Totti abbahagyja? Nincs kétség, visszavonultatjuk a 10-es mezt és a búcsúja nem csak 1 óra lesz, hanem legalább 1 hónap."

Pallotta a héten Rómában tartózkodik, miután most mutatták be az új stadion terveit.

"A stadion felépítése nagyban hozzájárul majd az olasz futball fejlődéséhez. A Juventus volt az első, aki saját stadiont építtetett és remekül sikerült. Rómát 30 millió turista látogatta meg. Remélem, hogy a projektünk után még többen jönnek majd."

A Roma jó szereplésének egyik záloga Rudi Garcia, akinek szerződéshosszabbításáról többször cikkeztek már az újságok.

"Már beszéltünk róla, de Rudi nem sietteti a dolgot. Mi készek vagyunk bármikor asztalhoz ülni vele. Rudi nagyon jól érzi magát itt és az új stadionnak köszönhetően nem látom okát, hogy miért ne maradhatna hosszú ideig, amit mi is szeretnénk."

"Rudi csak a feladatával foglalkozik, hogy meccseket nyerjen és bejuttassa a Romát a Bajnokok Ligájába, nem pedig az új szerződéssel." 


forrás: asroma.hu