Recent comments

Friss Hírek

Napoli: Reina duplázna

A Napoli kapusa, Pepe Reina úgy véli, csapatával képesek megnyerni az Olasz Kupát és az Európa Ligát.


"Nálam nincs különbség a Coppa Italia és az Európa Liga között. Egyik sem élvez különleges előnyt, egyszerűn szeretném megnyerni mindkét sorozatot. Annál is inkább, mert most jó helyzetben vagyunk a tabellán, jó eséllyel pályázunk top4-es helyezésre" - mondta a spanyol válogatottal világbajnok és kétszeres Európa-bajnok kapus a La Gazzetta dello Sportnak.

"Az európai meccsek mindig különlegesek. A Juve a fináléban? Szép kis bosszút kínálna számunkra. Hiszünk abban hogy megszerezhetjük az ezüstérmet a bajnokságban. Az utolsókig harcolni fogunk, mert ez fontos cél a klubnál" - folytatta Reina.

A 31 éves kapus kölcsönben erősíti a Napolit, jövője nem tisztázott, a Liverpool menedzsere, Brendan Rodgers szerint elvágta magát a Vörösöknél búcsúlevelével, míg a hálóőr nem zárta ki a visszatérést az Anfieldre. 

Korábban Víctor Valdés utódjaként merült fel neve a Barcelonánál, ám a katalánok a fiatal német tehetséget, Marc-André ter Stegent választották.

"Spanyolországgal és Angliával összehasonlítva, nos, igaz, hogy lassabb a játék Olaszországban. Ugyanakkor sokkal taktikusabb. Nem igaz, hogy csak a védekezésről szól minden, de az igaz, hogy ha zsebben van a három pont, akkor visszaveszünk a tempóból" - vélekedett a Serie A-ról Reina.

A nápolyi együttes a scudettóról lecsúszott a Serie A-ban, 11 fordulóval a zárás előtt 17 pont a hátránya az éllovas Juventusszal szemben, a második Romát viszont befoghatja, a hétvégén hazai pályán legyőzte a Napoli a Farkasokat és három egységre csökkentette a különbséget római riválisával szemben. Reináék döntések az Olasz Kupában, a május 3-i fináléban a Fiorentina lesz az ellenfelük. Az Európa Ligában pedig a Juve mögött Rafa Benítez legénysége számít a második számú favoritnak a trófeára.

A Napoli csütörtök este a Porto vendége lesz az EL nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.

forrás: hatharom.com