Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina: Matri betalálna a Juve ellen

A Bianconeri ex-csatára a tegnapi sajtótájékoztatón elmondta, hogy gólt akar szerezni egykori klubja ellen.


“Idén már harmadik alkalommal fogok pályára lépni a Juventus Arénában, ami természetesen különleges érzés számomra. Hogy betalálok-e a Juve ellen? Remélem igen.” – mondta Matri a sajtótájékoztatón.

Matri a Serie A idei kiírásában, már a Milan és a Fiorentina színeiben is játszott volt együttese ellen, de mindkét alkalommal vesztesként kellett távoznia.

“Már nyáron nyilvánvaló volt a Juve ereje, amit azóta is bizonyít. Számítottam rá, hogy idén is sikeresek lesznek. A támadósorok mindkét együttesnél nagyon erősek, de sajnos a szezon folyamán először Mario Gomez, majd később Guiseppe Rossi is súlyos sérülést szenvedett.”

A Fiorentinánál éppen ezért várhatóan Matri lesz Gomez éktársa.

“Az edzéseken már játszottunk együtt, ami segít nekünk, hogy jobban összeszokjunk. Természetesen a szezon során nagyobb egyensúlyra lenne szükségünk, de az edzőnk szerint képesek vagyunk együtt játszani.”

“Most már jó formában érzem magam, az elején nem ment annyira, mert elszoktam attól, hogy gyors egymásutánban több meccsen is játsszak. Az is igaz, hogy a Fiorentina kissé szenved az utóbbi időben, de ez nem jelenti azt, hogy nem használjuk ki a lehetőségeinket. Keményen dolgozom azon, hogy eredményesebb legyek.”

forrás: Juventusfc.hu