Recent comments

Friss Hírek

Milan: Balotelli megint szexbotrányba keveredett

Súlyos (szex)botrány van kialakulóban Milánóban, miután egy Veronica Graf nevű Playboy-modell azt állítja, hogy lefeküdt a Balotelli-fivérekkel.


Az olasz modell kijelentése máris nagy port kavart Olaszországban, pedig még az ügy szereplőihez talán el sem jutott a hír. Veronica Graf ismert "celebhölgy" Itáliában, jelenleg a Big Brother sokadik szériájában szerepel, hétfőn éjszaka pedig súlyos titkokat fecsegett ki játékostársának - ám úgy látszik azt elfelejtette, hogy a Nagy Testvér mindent lát...

Veronica azt állította, hogy beköltözése előtt egy héttel ő és egy másik meg nem nevezett lány lefeküdt Mario Balotellivel és annak öccsével, Enoch-kal. Na bumm, mondhatnánk, ám a dolog onnantól lesz érdekes, hogy Veronica az Interben játszó Saphir Taider barátnője, míg Balotelli hónapok óta jegyben jár gyermeke édesanyjával, Fanny Negueshával.

Hogy a modell állítása megfelel-e a valóságnak, azt egyelőre nem tudni, ám annak ellenére, hogy a műsor készítői cenzúrázták a szóban forgó jeleneteket, az olasz (sport)sajtó kiszimatolta a sztorit, és immáron minden valamirevaló újság címlapján ott virít a történet.

Ha a botrány tovább dagad és bebizonyosodik, hogy Balotelli ismét rossz fát tett a tűzre, az igen kellemetlenül érintheti a csatárt. Az olasz válogatott támadó az utóbbi hetekben teljesen formán kívül futballozik, ugyan a Parma ellen a kapuba talált, de a Milannak továbbra sem fut a szekere, a szurkolók nagy része pedig elküldené a csapattól a balhés támadót. Egy efféle történet aligha növeli majd népszerűségét, ráadásul valószínűsíthető, hogy menyasszonya is kiadja az útját.

forrás: hatharom.com