Recent comments

Friss Hírek

Llorente: Győzni megyünk a San Siro-ba

Fernando Llorente úgy gondolja, a vasárnap esti Milan elleni mérkőzés kulcsfontosságú lehet a Scudettoért folyó harcban.


„Nem félünk senkitől. Természetesen győzni megyünk a San Siro-ba, bár tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, hiszen amióta Clarence Seedorf a Milan edzője, folyamatosan fejlődnek” – nyilatkozta a spanyol csatár a SportMediasetnek.

„Tudjuk, hogy milyen fontos mérkőzés előtt állunk és azt is, hogy kulcsfontosságú lehet ez az összecsapás a Scudettoért folyó harcban. Az igaz, hogy a Milan egy jó csapat, de nem aggódunk. A fő célunk, hogy megnyerjük a bajnokságot és ezért a San Siro-ban való győzelem létfontosságú lehet. Jó csapat vagyunk, így senkinek sincs könnyű dolga ellenünk.”

Llorente ingyen érkezett az Athletic Bilbaotól tavaly nyáron és Antonio Conte vezetése alatt újra visszanyerte jó formáját.

„Boldog vagyok, hogy ilyen edzőm lehet, mint Conte. Az elején nagyon keményen kellett dolgoznom, hogy be tudjak illeszkedni ebbe a játék stílusba, ami sikerült is, hiszen nem volt más választásom, ha szerettem volna játszani. Sokat tanultam Contétól és nagyon meglepett engem.”

Annak ellenére, hogy a 29 éves támadó már 12 gólnál jár az idei szezonjában, nem tartanak rá igényt a spanyol válogatottnál, az Olaszország elleni barátságos mérkőzésen, ami jövő héten, szerdán kerül megrendezésre.

„Hosszú út van még a világbajnokságig. Jelenleg az a legfontosabb számomra, hogy jól teljesítsek a Juventusnál.”

forrás: juventushungary.hu