Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Barzagli és Peluso is megsérült, Tévez megkezdte az edzéseket

Rossz hírek érkeztek a csapat háza tájáról, ugyanis a hétfői orvosi tesztek után kiderült, hogy Andrea Barzagli és Federico Peluso is hosszabb időre kidőlt.


Barzaglinak még a vasárnap esti Genoa ellen a mérkőzés előtti bemelegítés közben újult ki a korábbi lábszársérülése, és a tesztek fokozott gyulladást mutattak ki a testrész körül. 

A hivatalos tájékoztatás szerint folyamatosan figyelemmel kísérik a védő állapotát, de a hírek szerint a középhátvéd, akár 3-4 hétre is kidőlhet, ami a közelgő világbajnokság miatt sem szerencsés.

Mindeközben Peluso influenzás tünetek miatt hagyta ki a Genoa elleni bajnoki mérkőzést, de a játékosnak szombaton izomproblémái is voltak és a félelmek a hétfői tesztek után sajnos be is igazolódtak. A védő első fokozatú combizomszakadást szenvedett, ami miatt hetekre partvonalon kívülre kerül.


A két rossz hír mellé, azonban egy jó hírrel is szolgálhatunk, ugyanis Carlos Tévez ismét a társakkal edzett és akár a csütörtöki Fiorentina ellen El visszavágón is pályára léphet.

forrás: Juventusfc.hu