Recent comments

Friss Hírek

Milan: El Shaarawy újra edzhet, Cristante felépült, Abate megsérült

Jó hírek érkeztek a Milan háza tájáról, hiszen Stephan El Shaarawy végre megkezdheti az erősítő edzéseket, Bryan Cristante pedig holnaptól a újra tréningezhet.


A két örömteli visszatérést azonban beárnyékolja Ignazio Abate sérülése, aki emiatt körülbelül tíz napot kénytelen kihagyni, míg Daniele Bonera és Riccardo Montolivo szintén problémával küzd.

Az AC Milan hivatalos közleményt adott ki sérültjei állapotáról, és hosszú idő után végre jó hírek láttak napvilágot Stephan El Shaarawyról, aki zöld jelzést kapott az orvosoktól és megkezdheti az edzéseket.

“Stephan El Shaarawy a mai dr. van Dijk által Amszterdamban elvégzett vizsgálat után elkezdheti az erősítő edzéseket annak érdekében, hogy a következő hetekben már a csapat többi tagjával együtt dolgozhasson.” – állt a klub közleményében.

El Shaarawy játékára még várnia kell a szurkolóknak, de holnaptól végre újra munkába áll Bryan Cristante, a klub nagy reménységű fiatal középpályása. A fiatal játékos keddtől személyre szabott tréningprogram alapján készül, és a tervek szerint  hamarosan csatlakozik a csapathoz.

Az előző szezonokhoz hasonlóan azonban most sem lehet felhőtlen a szakmai stáb öröme, a Parma elleni mérkőzésen Bonera, Montolivo és Abate is megsérült.

“A Milan-Parma mérkőzés alatt Daniele Bonera izomsérülést szenvedett, az alaposabb vizsgálatokra szerdán és csütörtökön kerül sor. Szintén ezen a találkozón szenvedett ágyéksérülést Riccardo Montolivo, akinek ezen kívül felszíni zúzódása is van. A Milan csapatkapitányát Bonerához hasonlóan szerdán és csütörtökön vizsgálják meg. Végezetül Ignazio Abate fájdalmat érzett a jobb combjában, és felépülése 7-10 napot vesz igénybe.” – jelentette a Milan az új sérültjeiről.

forrás: acmilan.hu