Recent comments

Friss Hírek

Berlusconi: A Milan rosszul lett felépítve

Noha Clarence Seedorffal még mélyebb gödörbe süllyedt a Milan, a tulajdonos Silvio Berlusconi bízik az újonc vezetőedzőben, szerinte nem a korábbi középpályást kell hibáztatni a mostani helyzetért.


A 37 éves Seedorf január közepén vette át Massimiliano Allegritől a csapat irányítását, azóta 12 mérkőzésen négy győzelem, egy döntetlen és hét vereség a a mérlege, a meglehetősen szerény, 33.33 százalékos mutató. A vörös-feketék a hétvégén hazai pályán 4-2-re kikaptak a Parmától, ami a negyedik egymást követő vereség volt minden sorozatban. Ugyancsak a múlt héten kiestek a Bajnokok Ligájából, 4-1-re égtek le a visszavágón az Atlético Madrid pályáján. 

A Milannak már csak matematikai esélye maradt a jövő évi Európa Liga-indulás kiharcolására, 12 pont választja el az ötödik helyen álló Intertől, a hátrányt tíz forduló alatt kellene ledolgozni a gárdának. 

Nem meglepő tehát, hogy felmerült az újabb edzőváltás a Milannál. Berlusconi viszont ragaszkodik az újonc edzőhöz.

"Seedorffal kapcsolatban nincs vita, ő lesz a vezetőedző a következő szezonban is" - fogalmazott a korábbi miniszterelnök az ANSA hírügynökségnek. Berlusconi elismerte, egyáltalán nem elfogadható a mostani idényben mutatott teljesítmény, de ennek nem a holland tréner az oka. "A Milan rosszul lett felépítve" - mondta nemes egyszerűséggel.

Seedorf játékosként tíz évig szolgálta a Milant, majd januárban sebtében visszavonult a Botafogónál, miután Berlusconi hívta a Rossonerik kispadjára. Balotelliéknek nincs könnyű dolguk, a sorsolás sem segíti őket, legközelebb a Lazio otthonába látogatnak, majd a Fiorentinával csapnak össze.

forrás: hatharom.com