Recent comments

Friss Hírek

Gasperini: A Marassiban mindig jól játszunk a Juve ellen

A Genoa edzője, Gian Piero Gasperini szerint a Juventus olyan, mint Németországban a Bayern München, elismerve ezzel, hogy a hétvégi ellenfél kimagaslik az olasz mezőnyből.


„Holnap a legerősebb Juventusszal nézünk majd szembe, ami óriási motiváció számunkra. Fontos, hogy 110 százalékot nyújtsunk. A Juve mindig teljes fordulatszámon pörög, de megpróbáljuk megmutatni, hogy mennyit fejlődtünk a legutóbbi találkozónk óta."

„Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megnehezítsük a dolgukat. A Juventus az olasz Bayern München, mivel a többi csapat fölé nőttek. Nem szabad könnyen adnunk magunkat, és el kell kerülnünk az olyan hibákat, mint amilyeneket a Chievo ellen vétettünk.”

Isaac Cofie eltintott, míg Luca Antonini, Alessandro Gamberini, Sime Vrsaljko és Juraj Kucka is sérült.

„A Marassiban mindig jól játszunk a Juve ellen, holnap is ezen leszünk. Az edzések rendben folytak, a hiányzók ellenére is.”

„A probléma az, hogy általában a nagy csapatok ellen jobban kell hajtanod náluk, hogy előnyre tehess szert, ez azonban nem igaz, ha a Juventus az ellenfél. Náluk senki sem dolgozik keményebben. Ez még nehezebbé teszi a találkozót.”

forrás: juventushungary.hu