Recent comments

Friss Hírek

Az Inter és a Verona között Jonathan volt a különbség

Az Inter 2–0-ra nyert a Verona otthonában a Serie A 28. 
fordulójában.


Jonathan egy szép gólpasszal és egy góllal vezette sikerre a milánóiakat.

Mindössze négy pont választotta el egymástól a két csapatot a találkozó előtt, annak ellenére, hogy a Verona december óta nem nyert hazai pályán, ráadásul a legutóbbi tíz Inter elleni mérkőzéséből kilencet el is veszített.

Ebből a szempontból nem volt meglepetés, hogy már a 13. percben megszerezte a vezetést az Inter: Rodrigo Palacio közelről a kapuba belsőzte a labdát, az érdem azonban Jonathané volt, aki, miután leültette a veronai védelem bal oldalát, remekül centerezett. Az argentin támadónak nem volt nehéz dolga.

Az első félidő játéka láttán érezhető volt, hogy a Veronában ezen a napon nincs átütőerő. Persze, amíg csak egy gól volt a hátránya, még reménykedhetett.

A második félidőből azonban mindössze tíz perc telt el, amikor is sistergős kapufát lőtt az Inter, egészen pontosan Guarin. Nem sokkal később pedig már megduplázta előnyét a vendégcsapat. Az első gólnál szép gólpasszt adó Jonathan begyötörte a labdát a hazai kapuba. Az Inter játékosának első lövésének még útját állták a veronaiak, de másodszor közelről már nem hibázott a játékos.

A 71. percben visszajöhetett volna a mérkőzésbe a Verona, de Moras hatalmas helyzetben az ötösről a kapu fölé fejelt. A hajrában pedig Samir Handanovic védett szépen kétszer egymás után.

Verona–Inter 0–2 (Palacio 13., Jonathan 55.) 

forrás: NSO