Recent comments

Friss Hírek

Garcia: A teher a Napolin van

A Roma francia mestere szerint az esti meccs előtt a Napolin van minden nyomás.

 
Rafa Benítez szerint különösen fontos meccs lesz a vasárnap esti a második hely szempontjából, azonban Garcia szerint leginkább csak a hazaiakan van teher.

"Ez nem egy bajnoki döntő, hiszen ezután még 11 meccs vár rájuk, ránk pedig még 12 és úgy van 6 pontos előnyünk, hogy egy meccsel kevesebbet játszottunk."- kezdte a sajtótájékoztatót Garcia.


"A teher a Napolin van, mert ha vesztenek, akkor szinte el is száll az esélyük a második helyre, de ha mi vesztünk, akkor még mindig másodikak leszünk, ráadásul egy plusz meccsel. Erősek vagyunk, ahogy ők is, ezért hasonlóan látványos meccset várok, mint a kupa elődöntő első meccsén."

"Eddig ebben a szezonban háromszor játszottunk a Napolival és kétszer nyertünk és nekik van a második legeredményesebb támadósoruk, nekünk pedig a harmadik. Egy ilyen meccsen bármi megtörténhet és nekünk meg kell mutatnunk, ahogy tettük azt a Juventus elleni vereség után is és megvertük őket, hogy képesek vagyunk bármikor nyerni. A jobbik csapat nyer, remélem jó meccs lesz, de a győzelemhez mindenkinek a maximumot kell nyújtania. A Napoli elleni kupameccsen az volt a probléma, hogy nem figyeltünk eléggé a pontrúgásokra, ezért a mai meccsen különösen oda kell figyelnünk ezekre. Hogy elfogadnám-e a döntetlent? Természetesen, de ha döntetlenre játszol, akkor könnyen vereség lehet a vége, ezért nekünk minden alkalommal győzelemre kell játszanunk."

Francesco Totti még mindig sértült, míg Daniele De Rossira eltiltás miatt nem számíthat Garcia.

"Az etikai kódex helyes dolog, de a probléma mindig a szabályok értelmezésével van. Danielét már azelőtt kitették a válogatott keretből, hogy az eltiltás hivatalos lett volna és csak a tévé felvételek alapján lehetett tudni, hogy mi történt. Szerintem tisztább lett volna először meghívni őt, majd a döntés után hazaküldeni."

"A tévé felvételek olyanok, mint a statisztika, minden nézetből mást lehet belőle kiolvasni. Mindenki látta és lassítva nagyon durvának tűnt, míg a normális sebességnél teljesen átlagosnak tűnt a mozdulat. Nem védeni akarom Danielét, de ő azt mondta, hogy észre sem vette, hogy ezt csinálta, ahogy Icardi sem. A futball olyan sport, hogy sok az érintkezés, ez nem tánc." 


forrás: asroma.hu