Recent comments

Friss Hírek

Milan: Seedorf kivásárolná Taarabtot

Nem kellett sok, hogy az újonnan érkezett Adel Taarabt meggyőzze mesterét: a holland már most véglegesítené a marokkóit, aki jelenleg csak kölcsönben szerepel a Milannál, egyébként a Fulham tulajdona.

 
Ez így nem hangzik olyan jól, de persze Gallianihoz nem lenne méltő ilyen gyenge üzletet kötni, így természetesen a Milannak opciója is van, aminek értékét pontosan nem tudni, valahova 7 millió euró köré becsülik. 

Ér ennyit Taarabt? Seedorf szerint igen, a Milannewsnak adott interjúja szerint kellemesen meglepődött a munkamorálján, és azon, mennyire gyorsan alkalmazkodott az olasz futballhoz, illetve elmondása szerint a Milan projektjének fontos részeként képzeli el.

Mond valamit: a középpályás eddig öt meccsen lépett pályára a Serie A-ban, ebből kettőn betalált (az egyik rögtön a debütálásán a Napoli ellen) és valóban a Milan középpályájának egyik legjobbja. A kérdés már csak annyi ez így is marad, vagy egy újabb Nocerinóról van szó? (Mert ha így van, akkor a 7 millió kicsit ok lenne érte.)

forrás: azzurri.co.hu