Recent comments

Friss Hírek

Galliani: A szurkolók memóriája nagyon rövid

Nagyjából 500 szurkoló tüntetett a Parma elleni mérkőzés előtt a Milan vezetősége és néhány játékos lélektelen játéka ellen,majd pedig a lefújás után,a San Siro előtt.


 Az esetről az alelnök, Adriano Galliani nyilatkozott:
 
„Fáj ez az egész, hiszen az embereknek emlékezniük kellene a múltra is. Elnézve az elmúlt tíz évet, csak a Milan volt az egyetlen olasz klub, amely folyamatosan képviselte magát a nemzetközi kupaporondon.” – mondta a kopasz vezér a Sky Sport Italia-nak.

„Reméljük, hogy a következő szezonban se kell lemondanunk az európai kupáról, de ha mégis így lenne, akkor se jön el a világvége. Csalódott vagyok, és természetesen nem tetszik, hogy a szurkolók a csapat és a klub ellen fordultak.”

A Curva Sud Mario Balotelli utóbbi időben mutatott lusta, flegma játékát is kifogásolta, amely az Atlético Madrid elleni BL visszavágón csúcsosodott ki.

„Nagyon boldog vagyok, hogy leigazoltuk anno Balotellit és a szurkolóknak is az kellene lenniük. Ha tavaly januárban nem szerezzük őt meg, akkor nem kvalifikáltuk volna magunkat az idei Bajnokok Ligája sorozatba. Az ő játéka idén is sokat segített rajtunk, arról nem is beszélve, hogy messze ő szerezte a legtöbb gólt, mióta itt van a klubnál. Sajnos az emberek csak az utolsó mérkőzésre emlékeznek, a szurkolók memóriája nagyon rövid, ha a futballról van szó. Balotelli sokat tett és még többet fog tenni a klubért, nem hinném, hogy az effajta tüntetés lenne a legjobb módja annak, hogy a szurkolók még jobb teljesítményre sarkalják a játékosokat.” – nyilatkozta Galliani.

forrás: acmilan.hu