Recent comments

Friss Hírek

Milan: A meccs után is tüntettek az ultrák

A Curva Sud tagjai már a Parma elleni meccs előtt is tüntetést rendeztek a stadionnál: már a meccs előtt olvashattunk róla, hogy amennyiben kiábrándító eredmény születik a Parma elleni találkozón, folytatódhat a szurkolók véleménynyilvánítása.


A 4-2-s vendégsiker borítékolta, hogy nem ér véget  a meccs azzal, hogy a játékvezető lefújja: a stadionon belül is több, a csapat ellen irányuló rigmus hangzott el, ez pedig szervezett formában folytatódott a meccs után,a San Siro előtt.

A legtöbbet elhangzott rigmus a “méltatlanok!”, “sz.r csapat vagytok!”, és a “Galliani, takarodj!” voltak, de többször megtalálták Mario Balotellit is: a csatár lélektelen játéka volt az egyik legfelkapottabb ügy a Milan szurkolói között.

Végül a játékosok és a Curva Sud képviselői, valamint Clarence Seedorf edző találkoztak, és egy kb 15 perces beszélgetést ejtettek meg egymással. 

A játékosok közül Kaká, Balotelli, Abate és Bonera vett részt a találkozón. Állítólag ez alatt Mario Balotelli elnézést kért a teljesítménye miatt ; a játékosok ígéretet tettek, hogy mindent meg fognak tenni a helyzet javítása érdekében a hátralévő meccseken, Seedorf edző pedig türelmet kért, és elmondta, hogy az építkezés majd a következő szezontól várható. 

A szurkolók leginkább azt sérelmezték, hogy a játékosok közül nagyon kevesen küzdenek a csapatért – ez igaz volt a Parma elleni meccsre is, bár emberhátrányban volt a Milan a meccs nagy részében, de egy gólos vendég vezetésnél, 10 perccel a vége előtt sem lehetett látni a nagy akaraterőt a Milan játékosainak többségén.

Seedorf csapata ezzel zsinórban negyedik vereségét szenvedte el: ilyen sorozatra legutóbb 1986-ban volt példa, és tekintve a Milan sorsolását, megeshet, hogy tovább nő ez a szám: hétvégén a Lazio, majd azt követően a Fiorentina otthonában lépnek pályára.

forrás: azzurri.co.hu