Recent comments

Friss Hírek

Milan: Alex és Adebayor a célkeresztben

A Sky Sport 24 értesülései szerint a Milan közel áll Alex (Paris Saint-Germain) megszerzéséhez, a csatársorba pedig Emmanuel Adebayor nézte ki a vezetőség.

 
A Milan kedd este 5-1-es összesítéssel alulmaradt az Atlético Madrid ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, és a piros-feketék szezonja eddig nem a sikerekről szólt, amihez nagyban hozzájárult a gyenge lábakon álló védelem. 

Ennek megfelelően a Milan vezetősége a hátsó alakzat megerősítését tűzte napirendre, és Samuel Umtiti mellett újra felmerült Alex neve is, akinek nyáron jár le a szerződése francia klubjával. Alex ugyan korábban tagadta, hogy elhagyná Párizst, de a futball egyik alapszabálya, hogy az átigazolási időszakban bármi megtörténhet.

A védelem mellett a csatársorba is felmerült egy ismerős név Emmanuel Adebayor személyében, akit már többször kapcsolatba hoztak a Milannal. 


A 31 esztendős Adebayor jelenleg a Tottenham gólfelelőse, és 2015-ig szóló szerződés köti őt az angol klubhoz. 

Adebayor esetleges leigazolása felerősítheti azokat a pletykákat, melyek szerint a Milan nyáron pénzzé fogja tenni legértékesebb játékosát, Mario Balotellit. Az olasz csatárt korábban már hírbe hozták a Chelsea gárdájával is, ahol újra együtt dolgozhatna korábbi mesterével, José Mourinhóval.

forrás: acmilan.hu