Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Még sosem szenvedtünk ennyire

Rudi Garcia elismerte, a Roma még sosem szenvedett ennyire hazai közönség előtt, mint a hétfő esti, Udinese elleni meccsen.


"Számos remek dolgot csináltunk a meccs alatt, viszont megint sok helyzetet hagytunk ki. Az eddigi 15 meccs alatt még sosem szenvedtünk ennyire, mint most."- nyilatkozta a meccs után Garcia.

"A futball sokszor arról szól, hogyan teheted sokkal nehezebbé az életet magadnak, de végül sikerült megszerezni a 3 pontot és ez a legfontosabb. Lőhettünk volna több gólt is, de Morgan De Sanctis remek védései nélkül akár kaphattunk is volna többet."

"Sokat hibáztunk és sok könnyű passzt elrontottunk. Ez komoly probléma, mert mindig koncentráltnak kell lenni és sosem szabad az ellenfélnek adni bármit is."

Totti és Destro utoljára decemberben, a Catania elleni 4:0-ás mérkőzésen lépett pályára együtt.

"3 gólt lőttünk és még további 2-3 komoly lehetőségünk volt. Támadásban nagyon kreatívak voltunk, ezért ezeknek a játékosoknak a teljesítményével elégedett vagyok. Tudtuk, hogy Totti nem képes még 90 percet végigjátszani, de ezen az estén nagyon elemében volt."

"Amúgy elégedett vagyok azzal, ahogy az egész csapat játszott, hiszen ne felejtsük el, hogy sem Strootman, sem De Rossi és Maicon nem álltak most a rendelkezésünkre."

A Roma a félidőre már kétgólós előnyt szerzett, azonban a félidő után a vendégek nyílttá tették a meccset, miután kétszer is szépítettek.

"Sosem adták fel, még 3:1 után sem. Ez jó emlékeztető arra, hogy végig koncentráltan és határozottan kell játszanunk."

"Nainggolan januárban csatlakozott hozzánk, míg Taddei igazából csak a két legutóbbi meccsen játszott, ezért nekik még szokniuk kell a többiek játékát. Ez nem kifogás, hiszen jól játszottunk, de az nem helyes, hogy annyi lehetőséget hagyunk az ellenfelünknek, mint tettük azt mi."

Ezt az estét és a meccset az egész csapat Kevin Strootmannak ajánlotta, aki a múlt heti bajnokin sérült meg súlyosan.

"Ő tudja, hogy mi hogyan érzünk és nagyon sok üzenetet küldtünk neki. Várjuk vissza és reméljük, hogy bejutunk a BL-be már csak azért is, hogy egy ilyen nívós tornán ő is pályára léphessen velünk." 


forrás: asroma.hu