Recent comments

Friss Hírek

Seedorf: Balotellit békén kéne hagyni

A Milan Balotelli bombagóljával verte a Bologna csapatát a 24.forduló nyitómeccsén.


Íme néhány a szokásos meccs utáni nyilatkozatokból.

CLARENCE SEEDORF: “Javulást látok a csapatszellemben. Nehéz szép focit játszani olyan csapatok ellen, mint a Bologna. A végén az eredmény számít. Kaká rúgást kapott, nem akartam kockáztatni, így elővigyázatosságból lecseréltem. Sérülése nem tűnt komolynak, reméljük, bevethető lesz. A csapat egyre jobb. Boldog vagyok, hogy megszereztük a győzelmet. Balotellit békén kellene hagynia a sajtónak. Csak idő kérdése, és ő lesz a legjobb. Nyugalomra van szüksége. A Bajnokok Ligájában mindig jó játszani, nagyszerű lesz a hangulat egy nagyon erős klub ellen. Poli példát mutatott a többieknek, jól edzett és türelmesen várt, hogy becseréljem”.

ADRIANO GALLIANI: “Emlékszem a Bajnokok Ligájára. Filippo Inzaghi góljainak felét Serginho passzából szerezte. Visszatért és játékosmegfigyelő lesz Dél-Amerikában. Emlékszem, amikor megvásároltuk Serginhót, azt mondták nekem: megvetted a világ legjobb szélsőjét. Tudtuk, hogy ő egy nagyszerű balhátvéd. Serginho még évekig játszott volna, ha nem sérül meg. Számomra Mario gólja az év találata. Balotelli egy nagyszerű játékos. Nehéz volt legyőzni a Bolognát, de remek játékkal és olyan játékossal, mint Mario, sikerült. Ő még fiatal, de minden lehetősége meg van arra, hogy a legjobb legyen. Kemény mérkőzés volt. Abbiati jól védett. Előre kell néznünk, 5 nap múlva BL mérkőzést játszunk. Rami? Mindig jól teljesített a saját klubjaiban, Francaországban, a Valenciában és a válogatottban is. Taarabt jó vétel volt. Zapata bemelegítés közben sérült meg. Reméljük, hogy Kaká sérülése nem komoly. Az Atleticónak rendkívüli szezonja van, nehéz mérkőzés lesz”.

RICCARDO MONTOLIVO: “Mario gólja nagyszerű volt, a mérkőzés kevésbé, de tudjuk, miben kell fejlődnünk. A Bologna jól védekezett”.

KEVIN CONSTANT: “Bokasérülés miatt december 22-e óta nem játszottam, de ma az edző úgy döntött, hogy kezdőként kapok szerepet. Balotelli góljának köszönhetően sikerült megnyerni a mérkőzést. Ez a győzelem nagy lelkesedést ad számunkra. Taarabt? A barátom, már sok éve ismerem. Ő egy nagyszerű játékos és jól alkalmazkodott az olasz labdarúgáshoz. Rami? Ő olyan, mint ha a testvérem lenne, hisz 5 éves korunk óta ismerjük egymást. Seedorf nagyszerű játékos volt és most kiváló edző. Tudja, hogyan kell motiválni a játékosokat, még azokat is, akik keveset játszanak. Nyerni akarunk az Atletico ellen. Célunk a továbbjutás. Mindent megteszünk, hogy a negyeddöntőbe kerüljünk. Rengeteg átigazolási pletyka ért, de azt mondtam az edzőnek, hogy maradni akarok és számíthat rám”.

forrás: acmilan.hu