Recent comments

Friss Hírek

Milan: Alex és Coentrao a két kiszemelt

A Sportmediaset értesülései szerint az AC Milan a nyáron a PSG védőjével. Alex-szel erősítené meg a keretét, míg a Tuttosport arról számolt be, hogy a Real Madridnál tengődő  Fabio Coentrao is rajta van Gallianiék listáján.


A PSG-ben futballozó  rutinos brazil hátvéd állítólag hajlana a klubváltásra, és a piros-feketék 2+1 éves szerződést ajánlanak neki szezononkénti 2,8 millió eurós fizetéssel. 

A 31 éves játékos 2012. nyarán csatlakozott a párizsi klubhoz, de előtte megfordult a Santos, a PSV és a Chelsea csapatában is. Alex védő létére rendkívül gólveszélyes, hiszen a transfermarkt.com adatai szerint 338 találkozón 35-ször volt eredményes.


A másik kiszemelt Fabio Coentrao, akit a Tuttosport szerint a Real Madrid a szezon végén már hajlandó elengedni 10 millió euró ellenében. 

A 25 esztendős védő iránt Galliani már januárban is érdeklődött, az ajánlatunk szokás szerint egy opcióval egybekötött kölcsönszerződés lenne, amely lejárta után megadnánk a Madrid által kért összeget.

Coentrao 2004-ben, mindössze 16 évesen mutatkozott be a Rio Ave színeiben a portugál bajnokságban, majd hamarosan elvitte őt a Benfica. A portugál óriásklub azonban többször is kölcsönadta, majd végül 2011-ben a Real Madrid igazolta le. 

A védő jelenleg nem tagja a királyi klub kezdőjének, az idei szezonban csupán négy alkalommal lépett pályára a spanyol bajnokságban.

forrás: acmilan.hu