Recent comments

Friss Hírek

Chiellini: Az elmúlt időszak legnehezebb mérkőzése lesz

Giorgio Chiellini úgy gondolja, hogy a hétvégi Verona elleni mérkőzés az idény egyik legnehezebb mérkőzése lehet majd.


A Bianconerik kilenc ponttal vezetik a bajnokságot a Roma előtt. Vasárnap pedig Andrea Mandorlini csapata, a Hellas Verona ellen fognak játszani, amit a rutinos védő szerint cseppet sem vehetnek majd félvállról.

A vasárnapi, Verona elleni mérkőzésünk, az elmúlt időszak legnehezebb mérkőzése lesz, mert a Verona egy szerény csapat olyan lelkes és jó játékosokkal, mint például Iturbe és Romulo, akik más nagy csapatok ellen is kiemelkedő teljesítményt tudtak nyújtani” - nyilatkozta a védő a Sky Sport Italianak.

A középhátvéd nyilatkozatában beszélt Luca Toni jelenlegi nagyszerű formájáról és Dani Osvaldoról, aki most mutatkozhat be a zebráknál.

„Toni egy kivételes játékos, és mindannyian örülünk, hogy ilyen jól megy neki a játék, amivel folyamatosan bizonyítja, hogy egy nagyszerű támadó. Továbbá egy remek ember, aki nagyon sokat tesz a csapatáért és folyamatos veszélyt jelent az ellenfél kapujára. Amikor nálunk volt, nem mentek túl jól a dolgok a csapatnál.”

„Dani egy felfűtött és eltökélt játékos. A legjobbját szeretné mutatni ebben a félévében, és bizonyítani akarja, hogy helye van egy ilyen csapatban is, mint a Juventus. Én úgy gondolom, hogy Osvaldo számára ez lehet a megfelelő hely, ahhoz, hogy megmutassa valójában mire is képes. Még nagyon sok mérkőzésünk van hátra az Európa Ligával együtt, és több nagyszerű játékossal jobb eredményeket érhetünk majd el.”

Osvaldo érkezése lehet az utolsó lépések egyike, a Juventus évek óta tartó folyamatos fejlődésében, amit Chiellini is kiemelt a nyilatkozatában.

„Most már egy teljesen más csapat vagyunk, mint a Conte időszak első évében, sokkal dinamikusabbak lettünk, aminek köszönhetően jöttek az eredmények. Az elmúlt két és fél évben sokat fejlődtünk. Fontos változásokon ment keresztül a csapat, és a játékosok egyénisége is sokat fejlődött. Erősebbnek érezzük magunkat, mint két és fél évvel ezelőtt, de ezt minden héten bizonyítanunk kell, és ez az igazi kihívás.

Gianluigi Buffon újra a keretben van, miután letelt az egy meccses eltiltása, azonban Andrea Barzagli kisebb sérülése miatt kimaradhat a csapatból. Dani Osvaldo pedig bemutatkozhat a zebracsíkosok között, továbbá Fabio Quagliarella helye még most is kérdéses a csapatban.

Várható kezdőcsapatok:

Verona: Rafael; Cacciatore, Moras, Marques, Agostini; Romulo, Cirigliano, Hallfredsson; Iturbe, Toni, Gomez

Juventus: Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah; Tevez, Llorente

A találkozó a Digi Sport 2-őn  16.55-től felvételről látható! 

forrás: juventushungary.hu