Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Mindkét meccsen súlyos hibákat követtünk el

Rudi Garcia szerint a Roma továbbjutása nem a tegnap esti mérkőzésen dőlt el, hiszen mindkét meccsen súlyos hibákat követtek el a játékosok.

 
A Roma 3:2-es előnnyel várta a visszavágót a Napoli ellen, azonban a hazaiak sima, 3:0-ás sikert arattak és megérdemelten jutottak be a májusi fináléba.

"Talán már az első meccsen elvesztettük a továbbjutás lehetőségét, amikor 2:0-ás vezetés után két gólt kaptunk. Ezen a meccsen az első félidőben három gólszerzési lehetőségünk volt, de egyiket sem sikerült kihasználnunk. Mind a védekezésben, mind támadásban sokkal könyörtelenebbnek kell lennünk, hiszen mindkét meccsen súlyos hibákat követtünk el."- mondta a meccs után a francia mester.

"Ha valamelyik csapatnak vezetnie kellett volna a félidőben azok mi voltunk, de sajnos a hibáinkból kifolyólag nem így történt. Sajnos a második játékrész nagyon rosszul kezdődött, gyors két gólt kaptunk, amivel el is dőlt a továbbjutás kérdése. 1:0-nál még bármi megtörténhetett volna."

"Minden elismerésem a Napolié, nagyon jó csatáraik vannak és a legjobbakat kívánom nekik a döntőre. Ami pedig a csapatomat illeti, pozitívan kell gondolkoznunk, hiszen minden meccsen megteremtjük a lehetőségeinket, de a jövő szempontjából kulcsfontosságú lesz, hogy elől sokkal hatékonyabbnak kell lennünk."

"Ezzel az Olasz Kupa fejezete lezárult, most újra a bajnokságon a hangsúly, ahol meg kell nyernünk a következő, Sampdoria elleni meccsünket. A Napolival szemben 4 pont az előnyünk és egy meccsünk még talonban van." 


forrás: asroma.hu