Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Meg kell lovagolni a Verona elleni sikert

A Roma vasárnap a Parmát fogadja a Stadio Olimpicóban és a francia tréner kijelentette, csapata ahogy mindig, most is győzni akar.

 
"A célunk az, hogy megnyerjük a Parma elleni meccset. Hazai pályán fogunk játszani, meg kell lovagolni a Verona elleni sikert, mert a Parma már elég régóta veretlen, a széleken nagyon jó és tehetséges játékosok játszanak, de persze nekik is vannak gyengeségeik."- kezdte a sajtótájékoztatót Garcia.

"Mi nagyon motiváltak vagyunk és szeretnénk még közelebb kerülni a Juventushoz, majd csak ezután fogunk a Napoli elleni kupa elődöntőre gondolni."

A Roma jelenleg 6 pontra van a listavezető Juventustól és a torinói csapat éppen most szerezte meg kölcsönbe a Southamptontól Pablo Osvaldót.

"Méltányolom azokat a játékosokat, akik elhagyták a Romát. Osvaldo minőségi játékos, aki Angliába igazolt és most visszatért Olaszországba. Furcsa dolgok ezek, amik az átigazolási piacon megtörténnek, de számunkra ez semmi változást nem jelent. Ez nem az én problémám. Akkor lehet majd probléma, ha az utolsó előtti fordulóban a Juventusszal játszunk, addig viszont sok idő van még. Én különösen nem vagyok oda azért, hogy januárban annyit változzon egy csapat, ezért is örülök annak, hogy vége az átigazolási időszaknak."

"Mi leigazoltuk Nainggolant, Bastost és a fiatal Toloit, aki a kora ellenére igen tapasztalt már. Nicolas Burdisso távozni akart, ezért is akartam, hogy Toloival pótoljuk a távozó argentint."

A Parma elleni keret: BASTOS, BATTAGLIA, BENATIA, CASTAN, DE ROSSI, DE SANCTIS, DESTRO, FLORENZI, GERVINHO, JEDVAJ, LJAJIC, LOBONT, MAICON, PJANIC, RICCI, ROMAGNOLI, SKORUPSKI, STROOTMAN, TADDEI, TOROSIDIS, TOTTI 


forrás: asroma.hu