Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Ez a döntetlen jó eredmény

A francia mester szerint csapata mindent megtett azért, hogy győztesen hagyja el a pályát a vasárnapi derbin.

 
"Azonnal magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és birtokoltuk a labdát, de a győzelemhez jobbnak kell lenni az utolsó, valamint az utolsó előtti passzoknak. Nálunk most ezek hiányoztak. Szereztünk 'idegenben' egy pontot és megtanultuk, hogy nem mindig elég támadni, de a kapu előtt is sokkal határozottabbnak kell lenni. Nagyon jó példa Miralem Pjanic helyzete, mert ha először játszott volna, akkor nagy valószínűséggel gólt szerzett volna."- nyilatkozta Garcia.

Az újságírók megkérdezték a Roma mesterét arról, hogy mennyire zavarta a csapatot a hétközi, Napoli elleni kupameccs.

"Állóképesség szempontjából jó formában láttam a csapatot és volt is bennünk energia, csak sajnos a kapu előtt mindig rossz megoldást választottunk, amikor lőni kellett volna passzoltunk és fordítva."

"Michel Bastos nagyon lelkesen játszott, kicsit nehezen lendült bele, de később voltak lehetőségei. Pjanicnak volt a mérkőzés legnagyobb lehetősége mint támadó középpályás."

A listavazető Juventus is csak döntetlent játszott Veronában, így a két csapat közti különbség nem változott.

"Ez a döntetlen a tabellát figyelembe véve jó eredmény. Mindent megtettünk a győzelemért, de előfordul néha, hogy a mérkőzést uraló csapat hibákat követ el a befejezésnél. Nagyon figyelni kell a tabella böngészésekor, mert nem lehet mindig automatikusan hozzáadni a 3 pontot, hiszen még hátravan a Parma elleni meccsünk is." 


forrás: asroma.hu