Recent comments

Friss Hírek

Sportklub: A hétvégi program


Az olasz labdarúgó-bajnokság, a Serie A harmadik fordulójából nem kevesebb, mint hat (6!) mérkőzést közvetítünk. Öt találkozót élőben, egyet pedig felvételről sugárzunk. 

A nagycsapatok közül ezúttal a Juventus, az Inter, az AS Roma, az AC Milan és a Lazio lesz látható a SportKlubon, Puzsér Róbert a Genoa-Juve meccsen szakkommentátorként is bemutatkozik csatornánkon! 

Két csalódott csapat csatájával kezdjük a Serie A 3. fordulójának közvetítését a SportKlubon. 

A Palermo kettőből kettőt veszített eddig, a Cagliari is csak egy pontot szorgoskodott össze két meccsen. Közel azonos képességű játékosokból áll a két együttes, valamelyikük megszerezheti idei első sikerét.

Palermo-Cagliari mérkőzés szombat este 18 órától élőben a SportKlubon! 

Milánó piros-fekete felében nincs minden rendben. Massimiliano Allegri a tavalyinál egy jóval gyengébb kerettel vágott neki a szezonnak, és közben Adriano Gallianival is meggyűlik a baja. A két szakember között hűvös a viszony, a csapat elé kitűzött célokban sem értenek egyet. A Samptól kikaptak, a Bolognát legyőzték Pazziniék, a papírforma szerint az Atalantánál is jobbak. De a Milan esetében idén kevésbé lehet majd kiszámíthatóságról beszélni...

Milan-Atalanta találkozó szombat este 20:45-től élőben a SportKlubon! 

A Lazio remekül rajtolt, két sikerrel rajtoltak Kloséék, négy gólt rúgtak, egyet sem kaptak a rómaiak. A Chievo megverte a Bolognát, viszont kikapott a Parmától, nem rossz meccsre van tehát kilátás a hét utolsó napjának ebédidejében.

Chievo-Lazio meccs vasárnap 12:30-kor élőben a SportKlubon! 

Az eltiltott Antonio Conte nélkül is remeklő torinóiak ellentmondást nem tűrően kezdték a bajnokságot, a Parmát és az Udinesét is játszi könnyedséggel intézték el. A játékoskerete alapján idén is a Juve a scudetto, a bajnoki cím első számú várományosa, Pirlóék ezt a Genoa otthonában is bizonyíthatják. Már csak azért is érdemes lesz velünk tartani, mert Puzsér Róbert szakkommentátorként működik majd közre az élő közvetítés során. Tőle pedig nem áll távol a szókimondás, sőt, abból él!

Genoa-Juventus összecsapás vasárnap 15 órától élőben a SportKlubon! 

Az Inter az első körben remekelt a Pescara vendégeként, Tottiék viszont megfricskázták Sneijderéket a San Siróban. Militó és társai vasárnap idegenben, a Torino ellen javíthatnak.

Torino-Inter csata vasárnap 20:45-től élőben a SportKlubon! 

Az AS Roma Zdenek Zeman visszatérésével újra pazar focit játszik, az olasz válogatottban a bolgároknak kettőt vágó Osvaldo remekel klubcsapatában is, Tottiék pazar játékkal intézték el az Intert, a Bologna sem számíthat sok jóra a fővárosiaktól.

AS Roma-Bologna mérkőzés hétfőn 15:15-től felvételről a SportKlubon! 


sportklubtv.hu